Uvjeti korištenja usluge

U toku poslovanja sa vama dragi naši gosti, koristit ćemo potrebne informacije za realizaciju rezervacije.
Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci. Samo i isključivo u slučaju kad gost rezervira naš smještaj,  trećoj stranci (iznajmljivaču smještaja) bit će dostupni podaci koji se prikuplaju za prijavu boravka:
Ime i prezime
Broj važeće osobne iskaznice ili putovnice
Godina rođenja
Grad i država boravka
Državljanstvo
Period boravka u smještajnoj jedinici
Spomenute informacije su neophodne za pružanje spomenute usluge, odnosno prijave boravka.
Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećim u vrijeme prikupljanja podataka.
Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo (ako to Zakonom nije drugačije uređeno). To se može izvršiti na Internet stranici slanjem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijenimo i štitimo Vašu privatnost.

Agencija posluje u svojstvu posrednika u pronalaženju smještaja i izleta.

Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Ministarstva turizma-samostalni sektor turističke inspekcije, Trg Republike Hrvatske 8/1, 10 000 Zagreb

 
REZERVACIJA I PLAĆANJE - Upiti i rezervacija smještaja mogu se izvršiti elektroničkim putem, poštom, faxom ili osobno u uredu agencije. Nakon što je upit zaprimljen, provjerit ćemo dostupnost i potvrditi zatraženu uslugu gostu ili ponuditi alternativne mogućnosti. Ako se gost slaže s ponudom, potrebna je konačna potvrda sa njegove strane. Rezervacija je moguća samo uz plaćanje akontacije (depozit) koji se vrši transakcijskim putem.  Gost plaća ostatak iznosa smještaja u poslovnici agencije ili transakcijiskom uplatom. 
Nakon primitka uplate depozita šalje se pismena potvrda rezervacije.
CIJENE -  Cijene objavljene u svakoj smještajnoj jedinici uključuju osnovnu uslugu: dnevni najam, posteljinu, kuhinju (osim za iznajmljivanje sobe bez upotrebe kuhinje) opremljena svim potrebnim posuđem i priborom za jelo, vodom, strujom i potrošnjom plina.
Cijena smještaja navedena je u EUR te podliježe tečajnim promijenama ovlaštene Banke.
OBVEZE GOSTA: Potvrdom rezervacije, gost prihvaća plaćanje svih šteta nastalih izravno vlasniku smještajne jedinice.
Gost mora imati važeće putne isprave.
PRIJAVA GOSTA: Prijava gosta se vrši u poslovnici agencije. Temeljem članka 21. Zakona o boravišnoj pristojbi (Klasa 011-01/08-01/181; Ur. Broj: 71-05-03/1-08-2) svaki gost koji boravi u privatnom smještaju je obavezan davati osobne podatke, odnosno predati na uvid osobnu iskaznicu ili putovnicu prilikom prijave radi zakonske obveze prijava boravka. Osobni podaci se koriste isključivo za prijavu boravka.
 
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
 
Sukladno odredbi čl.6 St.1. toč.3 Zakona o pružanju usluga u turizmu NN br. 130/17 pisani prigovor potrošaća može se podnijeti:
 
- pisano u poslovnim prostorijama;
- na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;
- poslati poštom na adresu: Rakam Trade d.o.o., Gradska vrata 45, 52466 Novigrad, Hrvatska.
 
Na podneseni prigovor korisnika usluge bez odgađanja pisanim putem potvrdit će se primitak prigovora, te u pisanom obliku odgovoriti na prigovor u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.
 
 
OTKAZ REZERVACIJE
Otkaz rezervacije mogući je samo pismenim putem, na službeni e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Gost može promijeniti broj osoba ili otkazati rezervaciju najkasnije 90 dana prije korištenja usluge.
Gostu je moguć povratak isplaćenog depozita kako slijedi: 80% od ukupnog depozita, pri otkazivanju od 90 dana do 45 dana prije datuma početka korištenja usluge.
Ako se zatraži otkaz rezervacije 45 do 0 dana prije datuma početka usluge, agencija zadržava pravo na cjelokupni uplaćeni depozit.     
 

Traži

Search by Additional contents

Traži